КАДТЕКС ЕООД - София; тел: 0888 90 70 30; email:office@lekala-bg.com         

начална   какво е Леко   новости   пачат   цени и услуги   свали   препратки    конкурс   CD журнали

 
 
ЕЛЕКТРОНЕН КЛЮЧ

ЗА ДА СВАЛИТЕ ПРОГРАМА ЗА ПЕЧАТ, НАТИСНЕТЕ ТУК

В режим демо версия кройките ще се печатат с допълнителна задръжка. За да разпечатите кройките с максимална скорост е необходимо да притежавате електронен ключ.

Какво е това "електронен ключ"?

Неголям медальон, който се поставя на USB порта на компютъра. В електронния ключ, както в телефонната карта, се записва информация за количеството разпечатки. При печат на комплекта кройки без припоски за шев от ресурса на ключа се отчислява една единица, ри печат с припоски за шев - две. След като, ресурса бъде изчерпан, може да заплатите необходимото количество разпечатки и после по телефона или по електронна поща ще получите парола с ще попълните ресурса на ел. ключ. Също така, ел. ключ може да се използва за разпечатка на кройки в система за проектиране на дрехи ЛЕКО версия 8.0 и по-висока.

Цената на универсалния ключ зависи от количеството възможни разпечатки.

Количество разпечатки(единици)1002005002000
Цена 1 единица (лева)0.420.340.260.22
Цена на дозапис в ключа (лева) 4268 130440
Цена с включена стойност на ключа (лева) 102128 190500

За инсталиране на драйвер за ел. ключ натиснете тук ....

Програмата за печат на кройки може да се използва в магазини, търгуващи с платове и др. С какво тя е интересна ?

  • 1. тя е безплатна, може да я получите в нашия офис или чрез интернет,
  • 2. допълнителните модели към нея също са безплатни,
  • 3. печата се не отделна кройка, а пълния маркер от всички кройки (5-15 листа А3),
  • 4. от продавача се изисква минимално количество навици за работа с компютър,
  • 5. от продавача са необходими минимални действия за разпечатка на кройките,
  • 6. комплекта кройки се печатат за 1-3 мин.,
  • 7. вие може сами да разработите или да поръчате модели за тази програма
Желателните параметри на компютъра са PIII-1000, памет от 128 мб. Може да се използва всеки съвременен лазерен или струен принтер, желателен формат на принтера и използвана хартия А3.

Как изглежда работното място за печат на кройки

За печатането на кройки, първо е необходимо да инсталирате компютъра и принтера. Операционната система може да е WINDOS 98, МЕ, 2000, ХР. Колкото е по-високо бързодействието на компютъра, толкова е по-голям комфорта при работа на продавача, желателното бързодействие е Р-III 1000, обем на паметта 128 мб, HD от 2 Гб. Цена на подобен нов компютър с монитор е приблизително 500 евро.

Принтера е желателно да бъде формат А3 със струйна технология на печат. Бързодействието на всички нови принтери формат А3 е достатъчно високо, разхода на тонер за печата на кройката е малко, затова може да изберете всеки модел (цена около 200 евро). Не се препоръчва използването на матрични принтери, защото те са много шумни , относително бавно печатат, и старите модели не подават хартията на рулон . Лазерния принтер формат А3 струва около 600 евро и не печата по-бързо от струйния .

Плотера позволява печата да се изчертае цялата кройка на веднъж, но е необходимо по-дълго време за обслужване. Също така, цената на плотера формат А0 е с пъти по-висока от цената на принтера, при същата скорост на печатане.

Площа която заема компютъра, принтера, необходимите материали (хартия и резервен кетридж) не превишава 0.5 кв.м.

Програмата е ориентирана на потребители слабо запознати с компютри и е необходимо минимално време на продавача да обслужи клиентите. Програмата е с включен отчет на разпечатките, количеството използвани листа, значение на вътрешния брояч на ел. ключ, което позволява ефективен контрол обема на печат и продажби.

Допълнителни модели може да свалите от нашия сайт в интернет, да поръчате разработка или сами да разработите, използвайки система за проектиране на дрехи ЛЕКО. Разработените в тази система модели Вие може да пренесете в програмата за печат на кройки в открит или зашифрован вид.

Електронният ключ може да използвате за печат на кройки в в СПД ЛЕКО версия 8.0. Вие можете самостоятелно да конструирате и печатате кройки в система за проектиране на дрехи ЛЕКО, както с припуски за шев, така и в режим на многокомплектно редене. При печат на комплекта кройки без припуски за шев от ел.ключ се отнема 1 единица, с припуски за шев - 2 единици, при печат на многокомплектен маркер се отнемат 6 единици, при запис в файл или печат на плотер във векторен формат - 8 единици.

Да изпробвате програмата и разпечатите кройки може и без наличието на ключ.

Внимание потребителите на система за проектиране на дрехи ЛЕКО. Методиките на конструиране в тази програма са зашифровани както и в ЛЕКО вер.8.01, т.е. модели от тази програма може да копирате в система ЛЕКО и безплатно да разпечатите (в режим "Построяване на конструкцията").

 Яко Ви интересува допълнителна информация   - пишете office@lekala-bg.com